ממצאי US בלוטת מגן+צוור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/10/2022 | 09:44 | מאת: angela52

שלום ד"ר אבי חפץ קיבלתי תשובות של US , רשום אונה שמאלית תפוסה ע"י קשרית סולידית מעת, היפואקואית בגודל 1.5*3 ס"מ עם היסתיידויות TR-5 תודה מראש

שלום רב, נשמע שצריך לבצע ניקור לביופסיה של הגוש באונה שמאלית. מומלץ לבצע ניקור של הגוש תחת הכוונת US במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (037645464). ללא קשר ממליץ להגיע גם לבדיקתי ומישוש הגוש. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)