US צוואר רקמות רכות ובלוטות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/09/2022 | 11:42 | מאת: נטלי

שלום הייתי שמחה לקבל הסבר על תוצאות הבדיקה. אאסתמוס ואונות שלבלוטת התריס לא מוגדלות,במרקםאחיד. בשליש התחתון של האונה ימנית נראה קשרית דלת הדי באורך1,8 ס"מ ללא זרימה מוגברת בתוכו.

שלום רב, קשה להבין אך נשמע שיש גוש בגודל כ 1.8 סמ? אם כן מומלץ בד"כ ניקור שלו לביופסיה תחת US. ניתן לבצע במרפאתינו בארם (037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)