קשרית בבלוטת התריס שעדיין לא גדלה מספיק עבור ניקור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/09/2022 | 09:37 | מאת: יקיר הירש

אנחנו לא ישנים בלילה מרוב מתח! יש לי קשרית בבלוטת המגן קשר היפואקואי 8.3 מ מתאים לTR4 עם הסתיידויות ומרקם לא אחיד באונה זו, ללא הגדלה של קשריות לימפה, הרופא אמר שרק בעוד 3 חודשים נעשה אולטראסאונד כדי שיגדל ל1 ס מ בשביל ביופסיה- לחכות עד אז? ואם זה סרטן אגרסיבי , זה לא מסוכן לחכות? הממצא מצדיק את הדאגה שלנו? האם אפשר לעשות ניקור בצורה פרטית למרות הגודל?

שלום רב, ניתן להגיע למרפאת US במכון אצלנו לביצוע US איכותי. במידה והגידול חשוד עם סממנים מתאימים- ייתכןם וייקבע ניקור כבר כעת לביופסיה. אם הגידול לא מדאיג- ניתן "לישון בשקט" עד ה US הבא. אם הלחץ הנפשי גבוה מידיי ניתן לבקש ניקור ולו כדי להירגע. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)