תשובת us בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/08/2022 | 22:04 | מאת: נטלי

אני בת 38 באונה ימינית הודגמה קשרית ציסטית עם מרכיב סולידי 4.2*2.4 סמ tr3 לשקול FNA הודגמה קשרית היפואקוית בגודל0.8*0.7 סמ tr4 באונה השמאלית הוסגמה ציסטה קולואידית בגודל 02*02 סמ ללא עדות לבחוטות פרא-טירואיד מוגדלות מה זה אומר דר אני נורא לחוצה אשמח לתגובתך תודה

שלום רב, ישנו גוש גדול בתירואיד. סטטיסטית מרבית הסיכויים שהגוש שפיר אך בגודל זה מומלץ ניקור תחת US לביופסיה והמשך ע"פ התשובה. ניתן לבצע במהירות ומקצועיות ע"י שני רופאם אצלנו בא.ר.ם. שמובילים בתחום הזה בארץ והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)