פענוח אוטראסאונד צאוור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/08/2022 | 15:07 | מאת: גיל 28

אונה ימנית-מוגדלת ציר אורך5.2 סמ מרקם אחיד מס קשרים מראה היפואקוי הגדול 1.1סמ עם תוכן סולידי בתוכו 3tirad מזה אומר?

שלום רב, לא נשמע מאוד מדאג. בד"F לממצא כזה אין צורך בבירור נוסף אלא מעקב. ניתן בגודל זה לשקול ניקור תחת US לביופסיה אך זה תלוי באיכות ה US שבוצע בוממצאים במישוש. ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג שמתעסק בתחום זה (ניתן לתאם לד"ר סרברו במרפאתינו 03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)