ממצאי אולטרסאונד בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/07/2022 | 13:35 | מאת: נופר

שלום ד״ר אשמח לדעתך. הבדיקה על רקע ראיה של בליטה באזור התירואיד בזמן בליעה. שמאל קוטר 1.8*5.2 מבנה מעט היפוסונארי קשרים היפוסונרים וציסטיים מרובים ימין 1.8*5.4 מבנה היפוסונארי קשרי דומה איסתמוס מעובה במקצת בעל מבנה דומה קנה דחוק מעט. שרשרת גוגולארית מימין בחוטות תגובתיות בתחנה עד 11 ממ מאחורי זווית לסת שמאל שתי בלוטות תגובתיות 16 ממ ומתחתיה אחת קטנה יותר שרשרת גוגלאאית ימנית בלוטה תגובתית קוטר 10 ממ מאחורי זווית לסת ימים בלוטה תגובתית 18 ממ ומעליה בלוטה תגובתית קטנה נוספת פרוטיס תקין בלוטות רוק תקינות.

08/07/2022 | 13:37 | מאת: נופר

לציין שבבדיקת דם TSH T3,4 רמות תקיניות טיטר בינוני של anti TPO )487(

שלום רב, יש להיוועץ עם אנדוקרינולוג מומחה לתירואיד. לא נשמע שיש צורך בטיפול כלשהו. במרפאתינו בא.ר.ם. ממליץ על ד"ר מירב סרברו (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, לא נשמע שיש מה לדאוג. ממליץ להגיע לאנדוקרינולוג למעקב ובירור. מומלצת במרפאתינו ד"ר מירב סרברו (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)