גידול שפיר אבל גידול גדול כ6 ס"מ שנוטה לקנה הנשימה טירואייד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/07/2022 | 11:46 | מאת: דבורית

שלום פרופסור חפץ יש לי גידול שפיר אם אין לי ביטוח פרטי ורק מכבי שלי ואין ידי מסגת להשתתפות עצמית נוספת לניתוח האם אתה מנתח גם בבית חולים ציבורי?

שלום רב, איני מנתח בבי"ח ציבורי אלא בא.ר.ם. אסותא בלבד. בהצלחה בכל קרה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)