תוצאות בדיקת US צוואר וראש

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/06/2022 | 18:21 | מאת: אודה לתשובה

שלום רב, בבדיקת US הודגמה באונה הימנית קשרית איזואקואית סולידית בגודל 1.6*1 ללא הסתיידויות חשודות TR3 האם עלי לחשוש מגידול? אני בת 42.

29/06/2022 | 18:36 | מאת: אודה לתשובה

הגודל שצוין הינו בס"מ אודה לתשובתכם.

שלום רב, לא נשמע שיש מה לדאוג. בכל מקרה בגודל זה הייתי מבצע ניקור לביופסיה. מומלץ במרפאתינו שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)