ערכי TSH - האם משתנים או קבועים לאורך זמן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/06/2022 | 16:23 | מאת: קרן

שלום רב, מרגישה לא טוב לסירוגין ימים מסויימים ואז ימים אחרים מרגישה טוב כאשר הסיפטומים בימים שלא, מאוד מאפיינים בעיות תפקוד בלוטת התריס. וחוזר חלילה... שאלתי: האם ערכים של בלוטת התריס עשויים להשתנות בטווח של שבוע, אני מבצעת את הבדיקות דם בימים שמרגישה טוב כי אז יש לי כח מן הסתם לבצע בדיקות ולא העייפות הזו... ערכים יצאו תקינים.

שלום רב, לא. הערכים לא משתנים כל כך מהר. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)