אולטרסאונד צוואר בעת fna

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/06/2022 | 20:19 | מאת: תירואיד קשר בודד

אולטרסאונד בעת דגימת המחט באונה הימנימת של התירואיד קשר בודד בקוטר ס״מ מעט היפואקואי בעל גבולות סדירים tirad4 עם 4 נקודות אשמח לקבל הסבר

שלום רב, נשמע קשר קטן וקרוב לודאי שפיר אך כמובן שיש להמתין לתשובת הביופסיה שבוצעה. אשמח ליעץ שוב אחר קבלת התשובה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)