בדיקת אולטרסאונד תירואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/06/2022 | 10:27 | מאת: נאוה

שלום, אני בת 57. במסגרת בדיקות שגרתיות בוצע US תריס וצוואר, באונה ימנית קשר היפואקוגני 15 * 22 מ"מ עם מרכיב ציסטי והסתיידות בתוכה היקפית – R4 , באונה שמאלית קשרים עד היפואקוגני 7 * 9 מ" מ. אודה להמלצתך.

שלום רב, הקשר שנמצא הינו בעל סממנים שמחייבים בירור- דהיינו ניקור של הקשר לביופסיה תחת הכוונת US. בכל מקרה ההבראה מגידולים אלו הינה בקרוב ל 100% מהחולים ולכן אין מה לדאוג. ניתן לבצע ניקור תחת US איכוי במרפאתינו באסותא - מבוצע ע"י מיטב הרופאים ותשובה ראשונית של הניקור ניתנת במקום. (לתאום ניקור תחת US 037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)