ממצאים אודות בדיקה של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/05/2022 | 20:44 | מאת: שלמה

שלום, עשיתי בדיקת אולטרסאונד צוואר. קיבלתי תוצאות: אונה ימנית- לא מוגדלת, נצפה תהליך אובלי רקמתי אקוגני בגודל 2.6 סמ עם הילה וסקולארית שמורה ווסקולרזציה בצורת סל כדור סל. אשמח לדעת מה הפירוש של הבדיקה הזאת

שלום רב, הגידול לא נראה חשוד לממאיר. עדיין עקב גודלו מןמלץ לבצע ניקור של הגוש לביופסיה תחת הכוונת US. ניתן לבצע בזריזות וביעילות במרפאתינו בא.ר.ם. (03-7645464) שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)