תותצאות אולטרסאונד פעמיים עשיתי ניקור יצא תקין

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/05/2022 | 09:20 | מאת: לילי

_______________________________ אונה ימנית מוגדלת , אונה שמאלית בגודל תקין , מרקם בלתי הומוגני . באונה ימנית נודולים בקוטר עד 3.6 ס"מ . באונה שמאלית נודולים בקוטר עד 1.4 ס"מ . חלק מהנודולים עם אזורים נוזליים ומוקדים מסויידים . לא הודגמו בלוטות צוואריות מוגדלות . לסיכום - כמתואר, ללא שינוי מהותי יחסית לבדיקה קודמת מ 1.18

שלום רב, נשמע שהממצא אינו חדש וללא שינוי משמעותי מאז 2018. עדיין בגושים בגדודל זה מומלץ ניקור תחת US לביופסיה. ממליץ לבצע במרפאתינו בארם ע"י מיטב הרופאים (03-7645464). ממליץ לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)