ממצא בבדיקת אולטראסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/04/2022 | 13:40 | מאת: לימור

ב us צוואר נמצא: קישרי לימפה קטנים בתחנות הצרביקליות. מוקד היפודנסי באונה הימנית של בלוטת התריס לקורלציה עם בדיקת us. מה זה אומר?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ לפנות לרופא המשפחה ולבצע US ביקורת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)