קשרית עם ווסקולריזציה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/03/2022 | 10:58 | מאת: דנה

שלום. נמצאה קשרית 29 ממ עם ווסקולריזציה מוגברת בתוכו. ועוד אחד 13 ממ עם ווסקולריזציה הקפית וקשר ספוגי קטן tr 1-2 מה המשמעות? מה זו הווסקולריזציה? בעבר פעמיים fnr שהכל היה תקין. תודה

שלום רב, אם יש שני ניקורים תקינים יש לוודא רק שהקשריות לא הולכות וגדלות עם הזמן. US אחת לשנה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)