אולטראסאונד תירואיד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/03/2022 | 20:21 | מאת: א.אל

ביצעתי בדיקה ואשמח להבין את התוצאות ...הבדיקה הנ''ל הוצעה ב24.11.20 ולא שמעתי משהו בעייתי מהרופא אבל היום שנכנסתי לבדוק תוצאות של משהו אחר נכנסתי שוב וראיתי את התוצאות אשמח להבין מה הן אומרות : האיסטמוס לא מורחב ,מרקם אחיד. האונה הימנית:בגודל תקין , קשר עם מ"ס 0.3גבול סדיר . האונה השמאלית: לא מוגדלת , מרקם אחיד. פרט - לכך בלוטות הרוק התת-לסתיות והפרוטיס עם הדגמה תקינה. לא הודגמו בלוטות פרתירואיד מוגדלות- דו צדדי. הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות. אין עדות ללחץ על הקנה. בסיכום:Thirads 3

לון רב, ממצאים לא מדאיגים. אין צורך בבירור אלא מעקב הרופא המטפל עם US חוזר בלבד. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)