אולטראסאונד תירואיד חוזר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/02/2022 | 17:02 | מאת: יעל

שלום, אני בת 35, במעקבים חוזרים של קשריות על בלוטת התריס. במעקב האחרון קיבלתי את התוצאות הבאות, אשמח לדעת את משמעותם. תודה רבה! אונה ימנית: מוגדלת,קשרים רקמתיים וגם ציסטות. קשר רקמתי ספוגי עם גבול סדיר בגודל 1.4 ס"מ. היפר ווסקולרי. ציסטות עד 1.3 ס"מ. אונה שמאלית: לא מוגדלת, מרקם גס, ללא גושים. כל השאר היה תקין.

שלום רב, הקשרים לא נשמעים חשודים. ממליץ המשך מעקב ובירור ע"י רופא אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)