אולטראסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/02/2022 | 13:50 | מאת: מיכל

מה פירוש הממצאים: קשרית היפואקואית עם מרכיב ציסטי בגודל 0.4 סמ ללא הסתיידות. סוג tr3 וקשרית היפואקואית גודל 0.7 סמ סוג tr4. תודה רבה

שלום רב, לא נראה מדאיג וגם אין חובה בגודל זה לבצע ניקור לביופסיה. ניתן להתעקש על US איכותי יותר ורק אם הקשר הגדול יותר מכיל סממנים חשודים- אז לנקר אותו. ניתן לבצע US כזה בבתי החולים או במרפאתינו בארם (037645464 יחידת US). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)