שאלה לגבי רולטראסאונד צוור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

23/02/2022 | 10:15 | מאת: תמר85

שלום יש לי 2 שאלות: 1. אונה ימנית 1.8 ס"ם. מעט מוגדלת. מירקם תקין. ללא ממצא פוקאלי. 2.איסטמוס בעובי: 0.6 מעט מעובה מרקם אחיד. tsh כל הזמן תקין גם חדש חזר תקינה. מה סיבה שהם מעט מוגדלות? האם זה מסוכן. הייתי אצל רופא אך אוזן גרון ולא אמר לי כלום. תודה רבה

שלום רב, לא נשמע שיש מה לברר. נשמע תקין. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)