ציסטה בבלוטת התריס לבתי בת 18

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/02/2022 | 14:03 | מאת: דנה

היי .אני מאוד מפחדת לא רגועה ..עקב נפיחות בוצע us נמצא גוש שפיר 2 ..אך עקב הגודל מעל 3 ממ בוצע דיקור..הרופא לא היה מרוצה ..נוזל סמיך וריבוי תאים ..אין היסטוריה משפחתית ילדה בריאה ..אני ממש מפחדת ..מה הסיכוי שיהיה ממאיר ?

הי, נשמע שאין מה לדאוג כלל. האם הבנתי נכון שגודל הממצא הינו 3ממ? אז אין צורך בכל בירור כלל. במידה וכן יש צורך בבירור נוסף (אם הגוש גדול יותר) ממליץ לפנות ליחידת ה US שלנו בארם שם מבוצע הניקור לביופסיה ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. כן ניתן לשוחח על אופציות להקטנת הגוש במידה ושפיר (אבלציה). יחידת הסונאר: 03-7645464. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)