קליקים עם כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/12/2021 | 22:44 | מאת: פרח

שלום ד'ר אני סובלת מקליקים ודפיקות בגרון בקושי מדברת עשיתי בדיקות CT הכל תקין לא מרגישה שזה נוביע ממיתרי הקול נכון שהימתר הימין לא סוגר אבל לא ברור ממה הקליקים יש לי הקלטה לקליק הזה אני בסיכית ממש מזה סובלת מאווד אני הגעתי למצב שאני לא רוצה הגרון שלי בכלל נמאס לי מה לעשות?!

שלום רב. לא אוכל לעזור במקרה זה. יש להגיע לרופא בקופ"ח לבדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)