US בלוטת טריס תוצאה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/11/2021 | 20:05 | מאת: stanyar

שלום, ,תוצאות US: עונה ימנית : בגודל 4.2 סמ. מרקם אחיד הודגמו קשרים היפואקואם בגודל 0.4 סמ. עונה שמאלית: בגודל 4 סמ. במעבר בין האיסטמוס לאונה שמאלית הודגמה קשרית בעלת סמיכות מעורבת בגודל 1.5 סמ. בנוסף הודגמו קשרים הפוקואים בגודל 0.5 סמ. TR2 מה זה אומר?

שלום רב. הקשרים הקטנים אינם מדאיגים אולם את הקשר הגדול יותר 1.5סמ נשמע שצריך לנקר לביופסיה. במרבית המקרים עדיין יהיה מדובר בממצא שפיר. ממליץ לבצע ניקור תחת us במרפאתינו בא.ר.ם. שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת בד"כ במקום. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)