תוצאת US רקמות-האם תקין?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

23/11/2021 | 13:24 | מאת: שירן

האם התשובה הנ ל תקינה? הודגם מבנה היפואקגני עם רושם לפס או תוכן אקוגני בתוכו, הכי מתאים לבלוטת לימפה עם קורטקס מעט מעובה. ללא טרקט לעור או רטראקקציה של העור באיזור הממצא. סיכום: המשך מעקב

שלום רב, ראה תשובה בפורום ראש צוואר. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)