בלוטת לימפה מוגדלת..

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/11/2021 | 13:29 | מאת: בלוטת לימפה מוגדלת

היי ד"ר, us שביצעתי במכון מאר בלוטת תאיב מרקם אחיד, הוסקולריות רגילה, ללא קשרים. צוואר עליון באזור תת לבתי הודגמו בלוטת לימפה מוגדלות עד 11 מ"מ תגובתיות,לא הודגמו בלוטות פראתיורתיד מוגדלות בצוואר, בלוטות רוק חסתיות והפרוטיס ללא נמצא. היום בבדיקה אצל א.א.ג, אמר שהוא לא סומך על טכנאית שעשתה לי במכון מאר מכיוון שלא רשמה עוד דברים בתשובה אם אין ממצא או יש ממצא. שלי אותי לביהח לעשות שוב, הוא רשם בהפנייה נצפה קשרית לימפה תגובתית עד 1 ס"מ, בצוואר נומשו קשריות לימפה קטנה בתחנה 2 משמאל. יכול להיות שus שביצעתי במכון מאר חבר שם מידע? מה ההבדל בין us של מאר לבין us של ביה"ח? אפשא הסבר ובמיוחד הרגעה? כבר מס שבועות שאני לא מתפקגצ אק מהלחץ הזה. תודה

שלום רב, לא נשמע כלל שיש מה לדאוג. US הינה בדיקה שתלוייה מאוד במבצע הבדיקה ולכן נכון להפנותך למקום עם בדיקות איכותיות יותר. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)