א.ס טירואיד - פיענוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2021 | 15:09 | מאת: יפית

עשיתי US בעקבות גוש שהרגשתי בגרון, והרופא שלי כעת בחופשה אז יקח זמן עד שיראה את התוצאות אשמח מאוד לחוות דעת הד"ר והאם זה מלחיץ ודורש התערבות מיידית , תודה ! התוצאות הן : אונה ימנית בגודל 1.5 *1.5 *3.3 ס"מ ויסקולרי עם מספר קשריות ציסטיות עד רוחב 0.4 מתאים ל TIRADS2 אונה שמאלית בגודל 1.7 * 1.3 * 4.0 ס"מ עם מספר קשריות ציסטיות עד רוחב 0.3 ס"מ מתאים ל TIRADS2 בלוטות רוק תת ליסטיות תקינות לא הודגמו קשרי לימפה מוגדלים אין עדות סונוגרפית לגדלת בלוטות הפראטירואיד נצפתה קשרית לימפה שמורה תת סנטרי מימין בגודל 0.7 * 0.3 ס"מ

שלום רב, ממצאים זעירים ולא מדאיגים. למעקב. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)