בלוטת תריס מעט מוגדלת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2021 | 07:48 | מאת: חי

היי, קיבלתי תוצאות אולטרא סאונד ואשמח לעזרה. לאחר תקופה של אי נוחות בגרון וכאבי צוואר בעיקר ימין נשלחתי לבדיקת us. תוצאות: בלוטת תריס מוגדלת מעט, בעלת מרקם אחיד ללא זרימת דם מוגברת. שאר הבלוטות תקינות. מה זה אומר לגבי בלוטת התריס?

שלום רב, חסר משמעות. למעקב אנדוקרינולוג עם US. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)