הפענוח בתוספת שורה שהושמטה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/11/2021 | 17:04 | מאת: יעלה

להלן הפענוח בתוספת שורה שהשמטתי בטעות שלום אודה על הסבר הפענוח: בלוטת המגן לא מוגדלת מרקם לא אחיד. אונה ימנית- קשריות במבנה ספוגי כ- 4.7-6.8 מ"מ בקוטב תחתון. אונה שמאלית- מרקם לא אחיד באספקט האחורי קשר סולידי הטרוגני מוגדר היטב כ- 1.1-1.6 ס"מ. מתאים לTR3 נצפה קשר מעורב עם מרכיבים ציסטיים כ- 1.6 ס"מ מתאים ל TR3 נצפה קשר מעורב עם מרכיבים ציסטיים כ1.8-1 סמ מתאים ל tr2 ללא לימפאדנופתיה בצוואר דן"צ תודה על ההסבר

מצ"ב.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)