פענוח אולטראסאונד - תודה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/11/2021 | 16:17 | מאת: עירית

שלום, לפני שנה: תוצאות אולטראסונד קשרית בעלת הדיות מעורבת כולל הסתידויות אמורפיות בקוטר 1.4 סמ. TR-4 וכנמשך בבדיקץ fna כוב דרגת חדש סונוגרפי גבוה. ב 27/10/2021 תוצאות הבדיקה היו: איסטמוס מעובה. בתוכו קשרית אקסופיטית עם מרכיב ציסטי וסולידי בגודל 1.7*0.8 עם הסתידויות וזרימת דם בתוכה ומרכיב סולידי. tr-6. מה המשמעות ? יש שיפור או החמרה ? אם נקודוץ שעלפיהן סומן גידול סרטני, אזtr- איזה סוג ? קראתי שיש עד tr-5. איך ניתן לדעת מהן ה

שלום רב, אכן הגוש חשוד לגידול פפילרי אך ההראה מגידול זה מלאה כמעט תמיד. מציע להגיע לבדיקה ויעוץ במרפאתינו. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

06/11/2021 | 14:02 | מאת: עירית

תודה על התשובה. איך הגיעו מדרגה 4 לדרגה 6 ? האם יתכן שזו טעות ? קראתי שהמקסימום הוא 5

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)