תוצאות בדיקה US(על קולית) של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/11/2021 | 10:09 | מאת: איריס

להלן תוצאות הבדיקה אונה ימנית בגודל 1.6* 1.6 * 5.4 ס"מ הודגמו מספר קשרים במרקם היפואקואי בקוטר 0.4 ס" אונה שמאית בגודל 1.4*1.6*5.3 ס"מ בחלק העליון הודגם קשר במרקם מעט היפואקואי בקוטק 0.4 ס"מ. מאחר ואני סובלת מכאבים ותחושה של נפיחות אשמח לקבל את חוות דעתך. בתודה מראש.

שלום רב, לא נצפו ממצאים מדאיגים. מציע לחזור לרופא למעקב. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/03/2022 | 11:50 | מאת: איריס

תודה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)