פענוח us בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/10/2021 | 21:50 | מאת: ורד

שלום, הבת שלי בת 24 בבדיקת us הממצאים העיקריים: איסטמוס ברוחב 0.3 ס״מ בקצה הלטרלי של האונה קישרית ציסטית עם דופן מסויד ותוכן בלתי צלול בגודל 0.5-2TR בתחנה 2 מימין הודגמו מס׳ קשרי לימפה בגודל מירבי 0.4*1.6 סמ כל השאר תקין. ללא בלוטות מוגדלות. אני מאוד מאוד מודאגת. אשמח לחוות דעתך לגבי המשך טיפול.

שלום רב, נשמע שאיןמקום לדאגה. ממליץ להגיע לביקורת הרופא המטפל ומעקב עם US חוזרים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)