שמלווה אותו כל היום. הא

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/10/2021 | 13:19 | מאת: שלומית

תחושת חום , לגבר,עד כדי "שריפה" באיזור הפנים, על העור, הפנים מאדימות,תחושה שמלווה אותו כל היום. למי לפנות? דרכי טיפול?

לום רב, הנושא רינו בתחום הפורום. נא לפנות לרופא משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)