עקב תקלה במחשב לא הושלמה השאלה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/10/2021 | 13:24 | מאת: אלה

אבקש לקבל הסבר לגבי הממצאים של הבדיקה במיוחד מה שמצויין בתוך הסוגריים האם להמשיך לבצע מעקב תקופתי של בדיקת דם ואולטראסאונד כמו תמיד או טיפול אחר יש לציין כי כי המעקב בתירואיד החל לפני 26 שנה אובחנה תת פעילות והייתי רק במעקב של אולטראסאונד ובדיקת דם וניקור ללא ממצאים חריגים ורק בשנה האחרונה עקב תוצאה של 8.5 של ה-TSH התחלתי טיפול באלטרוקסין 50 מ"ג ומאז ועד היום עם מעקב T3 TSH I-T4 הכל תקין ומאוזן

שלום רב, לא רואה בדיקה מצורפת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)