פיענוח תוצאה אולטרסאונד צווארי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/10/2021 | 12:16 | מאת: חן

שלום ביצעתי אולטרסאונד צווארי וקיבלתי תוצאות באונה הימנית חשד לקשר סולידי מעורב 11*15 ממ״מ ללא גבולות ברורים באונה השמאלנית חשד לקשר סולידי היפואקוגני 14*19 מ״מ ללא גבולות ברורים מה זה אומר?

שלום רב, שני הקשרים עשויים להיות שפירים במרבית הסיכויים אך מחייבים ניקור שלהם תחת US לביופסיה. ניתן לבצע במרפאתינו שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)