פענוח us דחוף אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/09/2021 | 23:24 | מאת: אילנית

שלום דר' הופנתי לus של רקמות רכות עקב נפיחות בצואר מצרפת את הפיענוח האם זה מסביר את תחושת המחנק? יש סיבה לדאגה? בדיקת THS תקינה הרגשת מחנק ונפיחות גלי חום קשים חולשה תודה

25/09/2021 | 23:25 | מאת: אילנית

פענוח מצורף

25/09/2021 | 23:31 | מאת: אילנית

מצב פיענוח

שלום רב, לא רואה תשובה מצורפת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)