תופעות לוואי לאחר ניתוח להסרת בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/09/2021 | 20:22 | מאת: טל

שנה לאחר הסרת בלוטת התריס סובל קרוב שלי מקשיי נשימה (תחושת חנק) ורעד בלתי רצוני בשפה התחתונה. האם אלה תופעות לוואי של הניתוח או שאין קשר? מדובר באדם בריא.

שלום רב, אם מיתרי הקול תקינים אז הקושי הנשימתי אינו קשור קרוב לודאי. כמו כן הרעד בשפה בודאי אינו קשור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)