יוטירוקס ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/09/2021 | 17:00 | מאת: אורחת

שלום ללא בלוטת תריס. משתמשת ביוטירוקס כבר כמה שנים. ב 3 חודשים אחרונים חווה נשירת שיער מאסיבית. כל בדיקות דם תקינות ואני מאוזנת רופא עור טוען כי זה מה יוטירוקס האם פורמולה של יוטירוקס השתנתה לאחרונה??? מה קרה לכדורים שגורמים כעת השירה מאסיבית?

שלום רב, למיטה ידיעתי אם תפקודי הבלוטה תקינים אז זה קרוב לודאי לא מהיוטירוקס אבל מציע להיוועץ באנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)