לחץ באוזן וצווא לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/09/2021 | 12:18 | מאת: ליאור

לדוקטור שלום. לפני חצי שנה עברתי ניתוח להסרת בלוטת הרוק צד ימין עקב גידול שפיר כולל הוצאת עצב ואני לא מרגיש את החלק התחתון של האוזן. אחרי הניתוח עד היום יש לי לחץ באוזן ובצוואר אני מרגיש כאילו מותחים לי את העור האם יש דרך לטפל בזה ולהפסיק את הלחץ? בתודה ויום טוב.

שלום רב, תלונות שקשורות להחלמת הרקמות הפנימיות שכיחות אחר כל ניתוח ולעיתים מתארכות עד כשנה. הייתי ניגש לבדיקת המנתח במידה ולא חלפו עד אז. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)