קיבלתי הפניה לביופסיה - מפחדת מאוד!

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/09/2021 | 18:00 | מאת: לאה

שלום פרופ', בת 40, בריאה , בעקבות נפיחות קלה ביצעתי אולטראסאונד צוואר; "אונת תירואיד ימין הודגמו 2 קשריות איזואקואיות הגדולה 17.5 מ"מ עם הסתיידות גסה בודדת בתוכה". כל יתר הבלוטות בעלות מראה סונוגרפי תקין. המפענח לא כתב כלום אבל רופא א.א.ג. אמר לי שיש צורך בביופסיה. האם מדובר בממצא מדאיג?? אני מתה מפחד.

שלום רב. אכן זה השלה הבא. לא מדאיג כפי שעניתי קודם. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)