פיענוח אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/08/2021 | 22:46 | מאת: שני

הממצאים בבדיקה בלוטת המגן מוגדלת באונה הימנית על חשבון קשר ידוע איזואקוגני רקמתי tr3 1.9 סמ קוטר מרבי. מה עליי לעשות?

שלום רב, אם הקשר לא נוקר בעבר לביופסיה יש לבצע זאת כעת. תחת הכוונת us. מומלץ במרפאתינו בארם שם יבוצע ע"י מיטב הרופאים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)