נשירת שיער לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/08/2021 | 23:44 | מאת: ליה

ד"ר חפץ שלום רב, אני כחודש לאחר כריתת בלוטת התריס עקב סרטן פפילארי.סובלת מנשירת שיער משמעותית.( לציין שהחלה עוד טרם הניתוח). הרופא שלל קשר לבלוטת התריס ( נוטלת יוטירקס ) ובדיקות הדם תקינות. א. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לעצור את נשירת השיער? ב. האם מותר לקחת את תוסף התזונה rootshr של אלטמן במצבי הנוכחי ? ( מצרפת את רשימת רכיבי התוסף) תודה ויטמין B1‏ (Thiamine mononitrate)‏ 2.5 מ"ג ויטמין B2‏ (Riboflavin)‏ 3 מ"ג ויטמין B3‏ (Niacinamide)‏ 15 מ"ג ויטמין B5‏ (Pantothenic acid)‏ 75 מ"ג ויטמין B6‏ (Pyridoxine HCl)‏ 10 מ"ג ויטמין B12‏ (Cyanocobalamin)‏ 6 מק"ג חומצה פולית‏ (Folic Acid)‏ 200 מק"ג ביוטין‏ (Biotin)‏ 300 מק"ג נחושת‏ (Copper Gluconate)‏ 1 מ"ג אבץ‏ (Zinc oxide)‏ 30 מ"ג ברזל‏ (Iron bisglycinate FERROCHEL R)‏ 18 מ"ג ויטמין C‏ (Ascorbic acid)‏ 120 מ"ג מנגן‏ (Manganese sulfate)‏ 0.5 מ"ג MSM‏ (Methyl Sulfonyl Methane)‏ 250 מ"ג ל-ציסטאין‏ (L-Cysteine)‏ 140 מ"ג כולין‏ (Choline Bitartate)‏ 25 מ"ג אינוזיטול‏ (Inositol)‏ 25 מ"ג ל-גלוטטיון‏ (L-Gluthatione)‏ 1 מ"ג רכיבים לא פעילים: מגביר חוזק: סידן קרבונט, מתחלב: צלולוז (MCC), מונעי התגישות: סיליקון דיאוקסיד, מגנזיום סטארט, מייצבים: חומצה סטארית, נתרן קרוסקרמלוז, חומרי הזגה: פוליויניל אלכוהול, פוליאתילן גליקול, מגנזיום סיליקט הידרוקסיד, צבע מאכל: טיטניום דיאוקסיד

שלום רב, הנושא בתחום רפואת העור. יש להיוועץ ברופא עור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)