בדיקת אולטרה סאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/08/2021 | 15:18 | מאת: קטי

שלום, בעקבות נפיחות וכאב קל בצוואר, עברתי בדיקת US של הצוואר, והתוצאה שקיבלתי הנה כלהלן: בלוטת התריס אינה מוגדלת, בעלת מבנה בייעוץ יחיד גס אונה ימנית קשר היפראקואי כ-7*14 מ"מ - TR3 זרימת הדם בבלוטת התריס אינה מוגברת. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים. האם התוצאה מחייבת בדיקה נוספת? ואשמח לקבל מידע נוסף בכל הקשור לכך. תודה

שלום רב, קשריות בתירואיד בד"F שפירות אך לקשרית בגודל מעל 1 סמ מולץ בד"כ ניקור לביופסיה. ניתן לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"H מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית כמו גם פענוח ה US ניתנים במקום (037645464) בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)