פעילות גופנית בזמן פעילות יתר לא מאוזנת של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/07/2021 | 23:17 | מאת: יניב

היי, אובחנתי עם מחלת גרייבס ונמצא בשלבי הטיפול בהם הערכים עדיין לא מאוזנים, tsh נמוך ביותר וT2 T3 גבוהים יש נושא אחד ספציפי שלא הצלחתי להבין לגביו תשובה חד משמעית בשלב הזה שבו אני "לא מאוזן", מה מותר ומה אסור מבחינת כושר גופני? לדוגמה, חדר כושר - מותר? ובאיזה עצימות? מה לגבי ריצות? בהנחה שיש הגבלה כלשהי על פעילות גופנית, אשמח להבין מה היא הסיבה הרפואית-פיזיולוגית לכך, מה הדבר הכי גרוע בעצם שיכול לקרות? תודה יניב

שלום רב, יש להיוועץ באנדוקרינולוג המטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)