ערכי בדיקות דם בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/05/2021 | 14:27 | מאת: יחזקאל

שלום רב. בן 82 Tsh 10.45 T4 free 14.8 לפני שנה: Tsh 5.96 T4 free 15.2 אציין כי גם בבדיקות קודמות הערכים היו מעט מוגברים אבל החל מ2017 ואחורה הבדיקה הייתה בנורמה רציתי לשאול מה הגורם לעלייה בערכים? האם יכול להיות כתוצאה מסרטן? תודה רבה

שלום רב, לא קשור לסרטן ולא בטוח שמחייב טיפול. יש לפנות לאנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)