קשר סולידי בבלוטת יותרת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/04/2021 | 14:08 | מאת: תהלה חדד

עשיתי אולטראסאונד צווארי בו היה כתוב אונה ימנית קשר סולידי מעורב 12*8 מ"מ ללא גבולות ברורים גדל מהפעם הקודמת לפני שנה וחצי אונה שמאלית לא מוגדלת קשר סולידי היפואקוגני 3מ"מ מה המשמעות הכוללת יש לי תור לעוד חודש אצל האנדורינולוגית

שלום רב, נשמע שיש לבצע US איכותי של הצוואר וניקור של הגוש הימני לביופסיה. מומלץ לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)