בהמשך לשאלה למטה צירפתי לך העתק מהאולטררסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/03/2021 | 21:07 | מאת: שני

במקרה והקובץ לא מצורף התשובה כזו אונה ימנית - קשרית בחלקה מיסטית ובחלקה מוצק באזור אמצעי קדמי , בגודל 17ממ*15*7. בדופן הקדמי של הקשרים תהליך מוצק בגודל15 ממ*5ממ עם כלי דם בתוכו tirads 4 האם זה סרטן לא מפסיקה לבכות הלכתי בשאלה של בלוטות לימפה בשאלה קודמת צירפתי קובץ אולי תצליח לראות תודה רבה רבה

שלום רב, כפי שכתבתי. אין כלל לחץ. הכל יהיה בסדר. מה שלא יהיה ניתן להבריא מהממצא בסבירות של קרוב ל 100%. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)