בבקשה עזרתך לא מפסיקה לבכות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/03/2021 | 20:13 | מאת: שני שם בדוי

עשיתי אולטרסאונד לבדיקה על בלוטות לימפה והתברר שיש קשרית חשודה בדרגה 4 האם מחייב שזה סרטן אני בת 34 לפני שלוש שנים עשיתי בדיקה שהייתה תקינה לבלוטת התריס

שלום רב, לא מחייב בכלל. ממליץ לבצע ניקור תחת US. מומלץ במרפאתינו בארם (03-7645464) שם התשובה הראשונית ניתנת בד"כ במקום). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)