בדיקת דם של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2021 | 12:51 | מאת: סימונה

היי :) אני בת 41, בבדיקות: הtsh וה t3 והt4 תקין. הבדיקה של thyroglobulin יצא מעט חריג. 56.8 במימדים. (הכי גבוה 55)בעבר עשיתי אולטרסאונד וראו 2 קשריות קטנות מס"מ 1 ואמרו שזה שפיר ולא צריך לעשות כלום. אודה לך אם תנחה אותי מה לעשות.

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך יש להיוועץ עם אנדוקרינולוג. אם ישנה גדילה של הגושים בתירואיד אל מעבר ל 1 סמ יש לבצע ניקור שלהם לביופסיה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)