TR-4 אבחון בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/02/2021 | 13:47 | מאת: מנשה

שלום פרופסור חפץ רוצה בבקשה להתעייץ איתך לגבי אשתי בעיה בבלוטת התריס יש לה גוש באונה הימנית עשתה בדיקות אולטרסאונד וקיבלה תשובות ורציתי שתכוון אותנו מה הכי נכון לעשות אשמח לשלוח לך את האיבחון והיום היא עושה בדיקת דיקור עם מחט אשמח מאוד לשמוע ממך תודה מראש מנשה

שלום רב, נמתין לניקור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)