יוריטאקס על בסיס קבוע

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/02/2021 | 23:36 | מאת: באנגי

שלום, אני בת 62 אחרי נתוח הוצאת הבלוטה במלואה בגלל סרטן בבלוטת התריס וכבר שנתיים לוקחת יומיום יוטירקס, האם ניתן לעשות הפסקה לתקופה מהתרופה שהגוף יטפל בעצמו לבד? אם כן לכמה זמן ואם לא מה התופעות , תודה.

שלום רב, לא ניתן להפסיק את התרופה. חיונית. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

21/02/2021 | 21:36 | מאת: באנגי

שלום רב , אני מבינה שהיוטירקס חיוני במקום הבלוטת התריס שאיננה, אבל מה קורה בגוף כשלא לוקחים את התרופה , מה הסימפטומים? תודה .

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)