קשיי בליעה או דיספגיה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/02/2021 | 17:46 | מאת: דגנית

לפני שבוע וחצי התחיל לי התקף פאניקה..סטרס שמתמשך..ואני אכלתי ופתאום הרגשתי שחלק מהאוכל שאריות נשאר בבסיס הגרון כאלו דבוק לוושט ויורד בדיליי כזה האם זה מרמז על סרטן בלוטת התריס ?למרות שהרופא בדק בלוטת מגן במישוש תקין ובדיקת דם תקינה? אני מרגישה עם תאבון ואין חום אין קשיי נשימה אבל מנסה להבין לאן זה משוייך והאם זה מסוכן?

שלום רב, לא נשמע כלל שייך לבלוטת התירואיד. מציע להמשיך בירור אצל רופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)